Valmisbetoni edullisesti Valkeakoskelle ja Etelä-Pirkanmaan alueelle

Ota yhteyttä

Viitasaaren Betoni Oy on valmisbetonin toimitukseen erikoistunut yritys Urjalan Halkivahassa. Toimitamme valmisbetonia sekä rakennusliikkeiden että yksityisten kotitalouksien kohteisiin Etelä-Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Betonin lisäksi saat meiltä myös soran sekä erilaiset sorajalosteet.

Viitasaaren Betoni Oy toimittaa korkealaatuisen valmisbetonin rakennustyömaille sekä yksityisten kotitalouksien kohteisiin Pirkanmaan alueella. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan sekä joustavat toimitusehdot asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Betonitoimituksissa hyvä suunnittelu kannattaa

Betonitoimitus on aina viisasta suunnitella hyvin ja täsmällisesti jo hyvissä ajoin ennen toimiin ryhtymistä. Suunnittelussa tulee ottaa huomioon turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset, työmaaolosuhteet sekä toimittava kalusto, betonilaatu ja toimitusaika, jotta betonin toimitus onnistuu mahdollisimman sujuvasti ilman yllättäviä haasteita tai viivästyksiä – näin saavutetaan myös paras mahdollinen valutulos.

 

Olemme apunasi suunnitelman laatimisessa sekä oikeantyyppisen betonia toimittavan kaluston valinnassa. Mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa on meille avainasemassa valmisbetonin toimituksissa.

Lue lisää yrityksestämme

Tasokas ja monipuolinen kalusto varmistaa onnistuneen toimituksen

Kalustomme koostuu yhdestä pumppuautosta sekä kolmesta ränniautosta. Kaikki ajoneuvomme ovat Suomen rakennustyömaiden vaatimusten mukaisia ja pidämme jatkuvasti huolen alan työturvallisuuskäytäntöjen toteutumisesta toimituksissamme. Kaluston huolto ja ylläpito kuuluvat yrityksemme arkipäiväisiin toimiin.

Kysy lisää

Toimitukset arkisin kello 7–16 tai sopimuksen mukaan

Toimitamme betonia pääasiallisesti arkipäivisin kello 7–16 välillä. Asiakkaan tarpeen ja yhteisen sopimuksen mukaan voimme kuitenkin hoitaa toimituksen myös iltaisin tai lauantaisin. Me Viitasaaren Betoni Oy:llä panostamme aina asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun.

 

Toimipaikkamme sijaitsee Urjalan Halkivahassa, josta käsin toimitusalueemme kattaa lähialueet noin 80 kilometrin säteellä. Käytännössä toimitamme betonia rakennustyömaille ja yksityisten asiakkaiden kohteisiin pääosin Etelä-Pirkanmaan sekä Satakunnan alueella.

Tilaa toimitus

Osta meiltä myös sora ja erilaiset sorajalosteet

Betonin toimitusten lisäksi palveluihimme kuuluu soran sekä erilaisten sorajalosteiden myynti ja toimitus. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Palvelemme myös soratarpeissa sekä yrityksiä että yksityisiä kotitalouksia edullisin kustannuksin.

Tee tilaus